Beroep Tandarts
Diploma Bachelor/Master Tandheelkunde
Vak-gebied
  • check-mark-1Kindertandheelkunde
  • check-mark-1Estische tandheelkunde
  • check-mark-1Orthodontie
Praktijk Wolgadreef 118 | 120 , 3561 CS Utrecht

Salih Karahan

Tandarts
telephone-1030 290 10 24

Sinds het jaar 2015 ben ik werkzaam als tandarts. Ik heb de ambitie om hoog kwalitatieve tandheelkundige zorg te leveren. Mijn doel bij het behandelen van u als patiënt is een optimale mondzorg in combinatie met een goed persoonlijk contact. Met dit wederzijds contact kunnen we tot het gewenste einddoel komen. Mijn voorkeur gaat uit naar esthetische tandheelkunde, kindertandheelkunde, behandeling van angstige patiënten en orthodontie.

  • check-mark-1Aangesloten bij de KNMT en volg regelmatig bij- en nascholingen.
BEHANDELINGEN VAN SALIH KARAHAN
bottom
Wat Patiënten zeggen
bottom
favourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbol

Ontevreden over mijn vorige tandartspraktijk, was op zoek naar nieuwe. Deze tandarts neemt de tijd en weet wat die doet. Heeft wat de vorige tandartspraktijk na 3 sessies nog steeds niet degelijk hadden opgelost meteen weten op te lossen. Geen pijn meer! Dank je wel!

 

Beroep Mondhygiënist
Diploma Bachelor Mondzorgkunde
Vak-gebied
  • check-mark-1Mondzorgkunde
Praktijk Wolgadreef 118 | 120  3561 CS Utrecht

Rukiye Karahan-Sahin

Mondhygiënist
telephone-1030 290 10 24

Sinds het jaar 2016 ben ik werkzaam als mondhygiënist. Ik heb mijn opleiding Mondzorgkunde aan de Hogeschool Inholland in Amsterdam afgerond. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVM. Ook probeer ik actief mee te doen met congressen en cursussen. Mijn doel is de betrouwbaarheid en de tevredenheid van mijn patiënten te winnen door kwalitatieve behandelingen uit te voeren en goede voorlichting en instructies te geven. Als dit door de patiënt goed opgevolgd wordt, is de behandeling zo goed als geslaagd. In mijn behandelingen speelt de motivatie van de patiënten een belangrijk rol. Daarom probeer ik eerst mijn patiënten op een hoog niveau te motiveren. Naast een hoge motivatie is een goede mondhygiëne behandeling net zo belangrijk. Zo bereik je samen de optimale mondzorg!

  • check-mark-1Aangesloten bij de NVM en volg regelmatig bij- en nascholingen.
BEHANDELINGEN VAN RUKIYE KARAHAN-SAHIN
bottom
Wat Patiënten zeggen
bottom
favourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbol

Ontevreden over mijn vorige tandartspraktijk, was op zoek naar nieuwe. Deze tandarts neemt de tijd en weet wat die doet. Heeft wat de vorige tandartspraktijk na 3 sessies nog steeds niet degelijk hadden opgelost meteen weten op te lossen. Geen pijn meer! Dank je wel!